Feestmaand

feesthapjes

Het is weer zover, de feestmaand staat voor de deur. In de maand december komen vaak hele families of vriendengroepen bij elkaar om Sinterklaas of Kerst te vieren. En aan het eind van het jaar is er nog Oud- en Nieuw die vaak knallend uitgeluid wordt. Deze maand is ontzettend gezellig, maar o zo druk. Het huis mag versierd worden, cadeautjes gekocht, de kerstkaarten de deur uit, kerstboom in de kamer en ik ben vast nog wel iets vergeten.

Feestdagen

En daar komt natuurlijk bij dat je voor al die leuke dagen extra boodschappen moet doen. Ga je een dinertje organiseren? Wat zullen we voor lekkers halen voor bij de borrel? Er is keuze genoeg. Maar wil je het allemaal we zelf klaar gaan maken? Je kunt ook voor alle feestdagen de hapjes laten bezorgen. En echt, er is keuze genoeg. Zo heb je bijvoorbeeld een catering in Haarlem die  heel veel kan leveren. Schalen met warme hapjes of koude hapjes, maar ook heerlijke kant en klare borrelplankjes die u zo op tafel kunt zetten. Zelf de drankjes kunnen erbij geleverd worden. Blijft jouw familie bij jullie slapen dan kun je het ontbijt of de lunch ook laten bezorgen. Zo weet je zeker dat de feestdagen perfect zullen gaan verlopen.

Feesten en partijen

Maar de maand december is straks natuurlijk ook weer zo voorbij en dan zullen er weer andere feesten of partijen georganiseerd worden. Ben je dit jaar 12,5 jaar getrouwd, of vier je groots je verjaardag omdat je 50 bent geworden? Ook hiervoor kun je de hapjes laten bezorgen. Dit kan variëren van bittergarnituur of gehaktballetjes tot heerlijke gevulde wraps of belegde stokbroodjes. Wil je het juist klein houden en aan een lange tafel zitten met een aantal vrienden buiten op het terras dan zou een high tea echt wat voor jou zijn. Je kunt een complete high tea bestellen, met onder andere mini sandwiches en kleine gebakjes.

Geef een reactie