Vinyl platen verkopen

vinyl platen verkopen

De herfst is voor veel mensen hét moment om een beetje op te ruimen in huis. Buiten is het guur en grauw, en je wil binnen een lekker fijn nest bouwen waar je de hele winter lekker in kunt besteden. En als je opruimt, weten we allemaal, dan vind je nog wel eens wat. Kleding van vroeger, oude dingen uit je schooltijd, of iets wat je al heel lang kwijt was. Je kunt lang niet alles nog gebruiken, dus veel zal worden weggegooid. Maar een deel van jouw oude spullen kunnen best nog interessant zijn voor anderen! Zoals je oude lp’s. Misschien heb je zelf geen platenspeler meer en heb je er dus niks meer aan. Je kunt je vinyl platen verkopen, want er zijn bijna altijd geïnteresseerden te vinden. 

Tweedehands is net zo leuk

LP’s zijn bij uitstek het soort spullen waarbij het niet erg is om een tweedehandsje in te slaan. Dat is onder andere zo omdat heel veel platen helemaal niet als nieuw verkrijgbaar zijn. En een plaat die al van iemand anders is geweest, dat is ook wel bijzonder, de lp heeft al een verhaal. Het is voor verzamelaars en muziekliefhebbers dan ook erg fijn dat andere mensen hun vinyl platen verkopen.

Maak een ander blij

Twijfel je over het verkopen van je vinyl platen? Dat is begrijpelijk. LP’s waar je echt bijzondere herinneringen aan hebt, moet je natuurlijk lekker zelf houden. Misschien kun je ze wel inlijsten! Maar platen die je niet zoveel doen, daarvan kun je net zo goed besluiten dat ze wel naar een ander mogen. Die ander zal er blij mee zijn! Dat is nog eens mooi meegenomen: jouw rommel is opgeruimd en je hebt meer ruimte in je huis, en een ander heeft er een mooie en unieke langspeelplaat bij. Je kunt je vinyl platen verkopen op internet of via een muziekwinkel, net wat voor jou makkelijker is.

Geef een reactie