Hoe creeër je een Ibiza stijl outfit

Ibiza accessoires

Ibiza staat bekend als één van de populairste vakantiebestemmingen van de afgelopen jaren. Maar het eiland heeft inmiddels ook een geheel eigen accessoires en kledingstijl naar zich vernoemd gekregen. De Ibiza look kenmerkt zich door de vrolijke, fleurige en kleurrijke stoffen, en word daarom ook wel vergeleken met de bohemian look. Het verschil tussen deze stijlen zit hem vooral in de Ibiza accessoires, die minstens nét zo vrolijk zijn als de kleding. Maar hoe re-creeër je deze fleurige, vrolijke Ibiza look in het regenachtige Nederland? Met deze simpele tips breng je de zon terug in je outfit.

Welke kleding past bij de Ibiza look

De Ibiza look kenmerkt zich door de vrolijke kleuren, soepelvallende stoffen en kleurrijke prints. Je kunt het ook zien als een mengeling van strandoutfit en festivaloutfit. Wanneer je die Ibiza look thuis wilt creeëren, moet je vooral niet te moeilijk denken. Eigenlijk past ieder kledingstuk dat lekker zit, soepel meebeweegt met je lichaam en er vrolijk uitziet perfect bij de Ibiza stijl. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan maxi jurken, losvallende blousjes en kaftans. Kleding die soepel met je lichaamsfiguur meebeweegt. Uiteindelijk draait het bij de Ibiza look voornamelijk om het vrije en vrolijke gevoel achter de kleding. De kleding moet soepel en comfortabel aanvoelen, het moet er vrolijk uitzien maar je moet je vooral goed voelen in wat je draagt.

Welke accessoires passen bij de Ibiza look

Maar met vrolijke, soepel-vallende kleding alleen ben je er nog niet. Een échte Ibiza outfit is niet compleet zonder opvallende Ibiza accessoires. De sieraden kenmerken zich door de vele franjes, kralen en felle kleuren. Je ziet veel Ibiza outfits voorbijkomen waarin sieraden met elkaar worden gecombineerd. Dan kun je denken aan het dragen van meerdere armbanden in verschillende kleuren, of verschillende soorten kralenkettingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een grote hoed, of een grote strandtas. Mooie accessoires maken de outfit helemaal af, en dat geldt dubbel en dwars voor de accessoires die je kiest voor je Ibiza outfit.

Geef een reactie