De mooiste leren plankdragers

leren plankdragers

In elk interieur zie je ze wel terug: planken aan de muur. De ene kiest voor een mooie robuuste stijger houten plank die onafgewerkt is, de ander kiest voor een moderne en strakke plank. Er zijn verschillende manieren waarop je de mooie en functionele planken kan bevestigen aan je muur. Een van de meest hippe opties van het moment zijn de leren plankdragers. Leren plankdragers passen in elk interieur en zorgen voor een warme en stoere touch.

Modern, industrieel of landelijk?

Het leuke aan leren plankdragers is dat ze passen binnen ieder interieur. In ieder interieur zorgt het weer voor een andere sfeer. Als je denkt aan leren plankdragers denk je waarschijnlijk aan de kleur bruin en zwart. Houd je van wat meer kleur? Dan zijn leren plankdragers ook vaak in de leukste kleuren verkrijgbaar. Probeer je vooraf goed in te beelden waar de plank komt te hangen en met welke kleuren je de plankdragers gaat combineren.

Leren plankdragers combineren

Ben jij ook helemaal into je nieuwe leren plankdragers? Dan kan je er eens naar kijken of je andere accenten in je huis ook met dezelfde leren greepjes kan voorzien. Tegenwoordig zie je bijvoorbeeld steeds vaker keukens met leren handgrepen. De leren accenten laten zich ook prima lenen voor leuke do it yourself projecten. Binnen no-time vervang je de saaie plankdragers door deze hippe en moderne versie. Ook als je je oude kast een likje verf geeft en voorziet van mooie leren handgrepen hoor je er weer helemaal bij.

Hoe decoreer je je wandplank?

Als je kiest voor leren plankdragers wil je natuurlijk wel dat de wandplank op zichzelf ook mooi uitkomt. En wat doe je met een wandplank? Natuurlijk: decoreren. Je kan van alles neerzetten op je wandplank. Dit gaat van bloemenvaasjes, tot fotolijstjes, tot waxinelichtjes. Maak het geheel dynamischer met een hangplantje dat je langs de zijkant naar beneden laat hangen. En het leuke: je kan lekker blijven variƫren met de decoratie die je op de wandplank zet.

Geef een reactie